Taxi IJsselstein Montfoort

Geen zin om de "BOB" te zijn!!

YTC IJsstelsteinse taxi centrale brengt u naar Montfoort al vanaf € 22,50. Nergens goedkoper.

Gezellig met uw vrienden opstap in Montfoort en geen zin om de "BOB" te zijn!! Met YTC IJsselsteinse Taxi Centrale reist u stress vrij en zonder parkeer problemen. S'nachts met YTC IJsselsteinse Taxi Centrale veilig, goedkoop en comfortabel naar huis, na een avondje uit in Montfoort. YTC IJsselsteinse Taxi Centrale zorgt ervoor dat u en uw vrienden veilig in Montfoort aankomen en dit voor de goedkoopste prijsgarantie in Regio Utrecht. YTC IJsselsteinse Taxi Centrale kent geen dag of nacht tarieven, altijd vaste prijzen. Zo reist u vanuit IJsselstein "retour is mogelijk" naar Montfoort voor maar € 22,50. YTC IJsselsteinse Taxi Centrale rijd ook stadsritjes binnen Montfoort, ongeacht hoe kort het ritje is. U kunt altijd bellen naar de Callcenter van YTC IJsselsteinse Taxi Centrale op 030-6880711. YTC IJsselsteinse Taxi Centrale 24H-7dagen per/wk Taxi Service.

Onze Taxichauffeurs.

De Taxichauffeurs van YTC IJsselsteinse Taxi Centrale hebben service hoog in het vaandel staan. Zij zullen eventuele de bagage voor u in en uitladen en de deur voor u open houden. Met onze taxichauffeurs van YTC IJsselsteinse Taxi Centrale reist u lekker comfortabel en ontspannen naar uw bestemming binnen of buiten IJsselstein. Onze Taxichauffeurs zijn zeer ervaren chauffurs, gediplomeerd en zijn in het bezit van een Taxichauffeurspas.

Kinderren en Veiligheid.

Bij YTC IJsselsteinse Taxi Centrale vinden wij heel belangrijk dat niet alleen u op een veilige manier vervoerd word, maar ook uw kinderen op een veilige manier worden vervoerd. Voor het vervoeren van kinderen beschikken wij daarom ook over kinderstoeltjes, stoelverhogers en maxicosies.

Betaalwijze.

Bij YTC IJsselsteinse Taxi Centrale kunt u op verschillende manieren afrekenen. U kunt contant betalen bij de taxichauffeur of u kunt gebruik maken van de mogelijkheid om te pinnen of om te betalen met Creditcard. HIer komen wel extra kosten bij. Bij gebruik van de pinpas € 2.50 en bij de Creditcard € 7.50.

Retourrit.

U kunt bij YTC IJsselsteinse Taxi Centrale reserveren voor een retourreis. Gaat u  naar een verjaardag en wilt u op een bepaalt tijdstip ook weer met de taxi naar huis, dan hoeft u als het aan ons ligt geen 2 keer te bellen, maar kunt u gelijk een retour nemen. De taxi staat op het met u afgesproken tijdstip weer klaar om u veilig naar huis te brengen.

Wat zijn de voordelen dat u met Taxi IJsselstein Montfoort reist u hoeft namelijk niet te wachten op bussen of treinen die vertragingen kunnen oplopen zodat u te laat arriveert op u bestemming bij Taxi IJsselstein Montfoort wordt u precies opgehaald op  uw afgesproken tijd zodat u netjes op tijd bij uw bestemming arriveert.

Uw kunt op onze website eerst de ritprijsberekenen voor uw gaat bestellen.