Taxi IJsselstein Woerden

Geen zin om de "BOB" te zijn!!?

WIlt u lekker genieten van een feestje zonder te denken wie er terug rijdt naar huis? Dan zit u bij ons goed.

Wij brengen u al voor € 55 euro naar Woerden. 

Gezellig met uw vrienden opstap in Woerden en geen zin om de "BOB" te zijn!! Met YTC IJsselsteinse Taxi Centrale reist u stress vrij en zonder parkeer problemen. S' nachts met YTC IJsselsteinse Taxi Centrale veilig, goedkoop en comfortabel naar huis, na een avondje uit in Woerden. YTC IJsselsteinse Taxi Centrale zorgt ervoor dat u en uw vrienden veilig in Woerden aankomen en dit voor de goedkoopste prijsgarantie in Regio Utrecht. YTC IJsselsteinse Taxi Centrale kent geen dag of nacht tarieven, altijd vaste prijzen. Zo reist u vanuit IJsselstein "retour is mogelijk" naar Woerden voor maar € 55,00. YTC IJsselsteinse Taxi Centrale rijdt ook stadsritjes binnen Woerden, ongeacht hoe kort het ritje is, u kunt altijd bellen naar de Callcenter van YTC IJsselsteinse Taxi Centrale op 030-6880711.
YTC IJsselsteinse Taxi Centrale 24H-7dagen per/wk Taxi Service.

Tarieven:

Hieronder wat tarief voorbeelden:

Ritprijs: € 55,00

Ritprijs met stationwagen: € 65,00

Ritprijs 5 t/m 6 personen: € 65,00

Ritprijs 7 t/m 8 personen: € 75,00

Onze Taxichauffeurs.

De Taxichauffeurs van YTC IJsselsteinse Taxi Centrale hebben service hoog in het vaandel staan. Zij zullen eventuele de bagage voor u in en uitladen en de deur voor u open houden. Met onze taxichauffeurs van YTC IJsselsteinse Taxi Centrale reist u lekker comfortabel en ontspannen naar uw bestemming binnen en buiten IJsselstein. Onze Taxichauffeurs zijn zeer ervaren chauffeurs, gediplomeerd en zijn in het bezit van een Taxichauffeurspas.

Kinderen en Veiligheid.

Bij YTC IJsselsteinse Taxi Centrale vinden wij heel belangrijk dat niet alleen u op een veilige manier vervoerd word, maar ook uw kinderen op een veilige manier worden vervoerd. Voor het vervoeren van kinderen beschikken wij daarom ook over kinderstoeltjes, stoelverhogers en maxicosines.

Betaalwijze.

Bij YTC IJsselsteinse Taxi Centrale kunt u op verschillende manieren afrekenen u kunt contant betalen bij de taxichauffeur of u kunt gebruik maken van de mogelijkheid om te pinnen of om te betalen met Creditcard. Hierbij zit extra kosten aan verbonden. Bij gebruik van de pinpas komt er € 2.50 en bij de Creditcard € 7.50.

Retourrit.

U kunt bij YTC IJsselsteinse Taxi Centrale reserveren voor een retourreis. Wij garanderen u de beste service en kwaliteit. Gaat u naar een verjaardag en wilt u op een bepaalt tijdstip ook weer met de taxi naar huis, dan hoeft u als het aan ons ligt geen 2 keer te bellen, maar kunt u gelijk een retour nemen. De taxi staat op het met u afgesproken tijdstip weer klaar om u veilig naar huis te brengen. Als u per direct een taxi nodig heeft dan garanderen wij u dat de taxi binnen 20 minuten voor uw deur staat. 

Betaal niet te veel bij Taxi IJsselstein Woerden werken wij met vaste prijzen zodat u nooit te veel betaald. U kunt gemakkelijk via onze site de prijs bereken of vraag een van onze offertes aan via de site en als u nog twijfelt kunt u altijd ons mailen of bellen want onze centrale is 24/7 bereikbaar. 

Wij beschikken over verschillende auto's zoals Sedan, Station. Busje max 6 personen, Busje max 8 personen.