Taxi IJsselstein Lopik

Geen zin om de "BOB" te zijn en goedkoop reizen? WIj brengen u van IJsselstein naar Lopik al vanaf € 27,50.

Gezellig met uw vrienden opstap in Lopik en geen zin om de "BOB" te zijn! Met YTC IJsselsteinse Taxi Centrale reist u stress vrij en zonder parkeer problemen. S'nachts met YTC IJsselsteinse Taxi Centrale veilig, goedkoop en comfortabel naar huis, na een avondje uit in Lopik. YTC IJsselsteinse Taxi Centrale zorgt ervoor dat u en uw vrienden veilig en optijd in Lopik aankomen en dit voor de goedkoopste prijsgarantie in Regio Utrecht, YTC IJsselsteinse Taxi Centrale kent geen dag of nacht tarieven, altijd vaste prijzen. Zo reist u vanuit IJsselstein "retour is mogelijk" naar Lopik voor maar € 27,50. YTC IJsselsteinse Taxi Centrale rijdt ook stadsritjes binnen Lopik, ongeacht hoe kort het ritje is, u kunt altijd bellen naar de Callcenter van YTC IJsselsteinse Taxi Centrale op 030-6880711.
YTC IJsselsteinse Taxi Centrale 24H-7dagen per/wk Taxi Service.

Onze Taxichauffeurs.

De Taxichauffeurs van YTC IJsselsteinse Taxi Centrale hebben service hoog in het vaandel staan. Zij zullen eventueel de bagage voor u in en uitladen en de deur voor u open houden. Met onze taxichauffeurs van YTC IJsselsteinse Taxi Centrale reist u lekker comfortabel en ontspannen naar uw bestemming binnen en buiten IJsselstein. Onze Taxichauffeurs zijn zeer ervaren chauffeurs, gediplomeerd en zijn in het bezit van een Taxichauffeurspas. 

Kinderen en Veiligheid.

Bij YTC IJsselsteinse Taxi Centrale vinden wij heel belangrijk dat niet alleen u op een veilige manier vervoerd word, maar ook uw kinderen op een veilige manier worden vervoerd. Voor het vervoeren van kinderen beschikken wij daarom ook over kinderstoeltjes, stoelverhogers en maxicosies voor een lage prijs.

Betaalwijze.

Bij YTC IJsselsteinse Taxi Centrale kunt u op verschillende manieren afrekenen. U kunt contant betalen bij de taxichauffeur of u kunt gebruik maken van de mogelijkheid om te pinnen of om te betalen met Creditcard. Bij het gebruik maken van uw pinpas of creditcard rekenen wij extra kosten bij. Bij gebruik van de pinpas € 2.50 en de creditcard € 7.50.

Retourrit.

U kunt bij YTC IJsselsteinse Taxi Centrale reserveren voor een retourreis. Gaat u naar een verjaardag en wilt u op een bepaalt tijdstip ook weer met de taxi veilig naar huis. Dan hoeft u als het aan ons ligt geen 2 keer te bellen, maar kunt u gelijk een retour nemen. De taxi staat op het met u afgesproken tijdstip weer klaar om u veilig naar huis te brengen. Heeft u geen taxi van tevoren besteld dan zorgen wij ervoor dat de taxi binnen 20 minuten voor uw deur staat.

 

Bij een retour rit betaal je het gehele bedrag aan de chauffeur, en de terug reis komen we uw weer netjes ophalen.

Betaal niet te veel bij Taxi IJsselstein Lopik werken wij met vaste prijzen zodat u nooit te veel betaald. Heeft u extra bagage dan is dat geen probleem bij Taxi IJsselstein Lopik . Want  beschikken wij over bedekte aanhangwagens zodat u bagage goed en droog wordt vervoerd. Deze aanhangwagens zijn al beschikbaar voor vanaf 30.- .