Taxi IJsselstein Schoonhoven

Geen zin om de "BOB" te zijn!!?

Gezellig met uw vrienden opstap in Schoonhoven en geen zin om de "BOB" te zijn!! Met YTC IJsselsteinse Taxi Centrale reist u stress vrij en zonder parkeer problemen naar uw bestemming. S'nachts met YTC IJsselsteinse Taxi Centrale veilig, goedkoop en comfortabel naar huis, na een avondje uit in Schoonhoven. YTC IJsselsteinse Taxi Centrale zorgt ervoor dat u en uw vrienden veilig in Schoonhoven aankomen en dit voor de goedkoopste prijsgarantie in Regio Utrecht. YTC IJsselsteinse Taxi Centrale kent geen dag of nacht tarieven, altijd vaste prijzen. Zo reist u vanuit IJsselstein "retour is mogelijk" naar Schoonhoven voor maar € 35,00. YTC IJsselsteinse Taxi Centrale rijdt ook stadsritjes binnen Schoonhoven, ongeacht hoe kort het ritje is, u kunt altijd bellen naar de Callcenter van YTC IJsselsteinse Taxi Centrale op 030-6880711. YTC IJsselsteinse Taxi Centrale 24H-7dagen per/wk Taxi Service.

Wij garanderen u de laagste prijzen.Uitstekende taxiservice voor een voordelige prijs.

Onze Taxichauffeurs.

De Taxichauffeurs van YTC IJsselsteinse Taxi Centrale hebben service hoog in het vaandel staan. Zij zullen eventuele de bagage voor u in en uitladen en de deur voor u open houden. Met onze taxichauffeurs van YTC IJsselsteinse Taxi Centrale reist u lekker comfortabel en ontspannen naar uw bestemming binnen en buiten IJsselstein en hoeft u zich geen zorgen te maken of u wel optijd komt op uw bestemming. Onze Taxichauffeurs zijn zeer ervaren chauffeurs, gediplomeerd en zijn in het bezit van een Taxichauffeurspas.

Kinderen en Veiligheid.

Bij YTC IJsselsteinse Taxi Centrale vinden wij het heel belangrijk dat niet alleen u op een veilige manier vervoerd word maar ook uw kinderren op een veilige manier worden vervoerd.voor het vervoeren van kinderen beschikken wij daarom ook over kinderstoeltjes, stoelverhogers en maxicosines voor een voordelige prijs.

Betaalwijze.

Bij YTC IJsselsteinse Taxi Centrale kunt u op verschillende manieren afrekenen, u kunt contant betalen bij de taxichauffeur of u kunt gebruik maken van de mogelijkheid om te pinnen of om te betalen met Creditcard. Bij gebruik van uw pinpas of creditcard zitten er extra kosten aan verbonden. Bij gebruik van uw pinpas € 2.50 en uw creditcard € 7.50.

Retourrit.

U kunt bij YTC IJsselsteinse Taxi Centrale reserveren voor een retourreis. Gaat u  naar een verjaardag en wilt u op een bepaalt tijdstip ook weer met de taxi naar huis dan hoeft u als het aan ons ligt geen 2 keer te bellen maar kunt u gelijk een retour nemen. De taxi staat op het met u afgesproken adres en tijdstip weer klaar om u veilig naar huis te brengen van een leuk avondje uit. Als u per direct en taxi nodig heeft dan garanderen wij dat de taxi binnen 20 minuten voor de deur staat zodat u niet lang hoeft te wachten.

U kunt ons altijd bereiken op onze callcenter 030-6880711 voor een reservering of meer informatie.

u kunt bij ons op verschillende manieren en taxi bestellen, via de website en telefonisch.
 

Wat zijn de voordelen dat u met Taxi IJsselstein Schoonhoven reist u hoeft namelijk niet te wachten op bussen of treinen die vertragingen kunnen oplopen zodat u te laat arriveert op u bestemming bij Taxi IJsselstein Schoonhoven wordt u precies opgehaald op  uw afgesproken tijd zodat u netjes op tijd bij uw bestemming arriveert.