Taxi IJsselstein Amsterdam

Taxi IJstelstein naar Amsterdam voor maar € 80,00

Geen zin om de "BOB" te zijn!!?

Gezellig met uw vrienden opstap in Stad Amsterdam en geen zin om de "BOB" te zijn!! Met YTC IJsselsteinse Taxi Centrale rijd u stress vrij en zonder parkeer problemen vanuit IJsselstein naar hartje Amsterdam. S'nachts met YTC IJsselsteinse Taxi Centrale veilig, goedkoop en comfortabel naar huis, na een avondje uit in Amsterdam City. YTC IJsselsteinse Taxi Centrale zorgt ervoor dat u en uw vrienden veilig op uw bestemming in IJsselstein aankomen en dit voor de goedkoopste prijsgarantie in Regio Utrecht. Met YTC IJsselsteinse Taxi Centrale reist u lekker comfortabel en ontspannen naar uw bestemming binnen of buiten IJsselstein. Onze Taxichauffeurs van YTC IJsselsteinse Taxi Centrale zijn gediplomeerde taxichauffeurs en zijn in het bezit van een Taxichauffeurspas.

Kinderren en Veiligheid

Bij YTC IJsselsteinse Taxi Centrale vinden wij het heel belangrijk dat niet alleen u op een veilige manier vervoerd word, maar uw kinderen ook op een veilige manier worden vervoerd!! Voor het vervoeren van kinderen beschikken wij daarom over kinderstoeltjes, stoelverhogers en maxicosines.

Betaalwijze.

Bij YTC IJsselsteinse Taxi Centrale kunt u op op 3 verschillende manieren betalen. Als u eventueel niet genoeg contant geld bij u heeft is het bij ons ook mogelijk om met de pin of creditcard te betalen. Bij gebruik van de pinpas betaalt u € 2.50 of creditcard € 7.50 extra kosten.

Retourrit

U kunt bij YTC IJsselsteinse Taxi Centrale op een makkelijke manier reserveren voor een retourreis. Gaat u  naar een verjaardag en wilt u op een bepaalt tijdstip ook weer met de taxi naar huis. Dan hoeft u als het aan ons ligt geen 2 keer te bellen, maar kunt u gelijk een retour nemen. De taxi staat op het met u afgesproken tijdstip weer klaar om u veilig naar huis te brengen. Als u per direct een taxi nodig heeft dan zorgen wij ervoor dat de taxi binnen 20 minuten voor de deur staat.

uw kunt vooraf uw ritprijs berekenen via de website.

Onze taxichauffeurs zorgen er altijd voor dat zowel u als uw kinderen op een veilige verantwoorde manier naar Taxi IJsselstein Amsterdam  worden gebracht. Al onze taxichauffeurs zijn gediplomeerd en zijn in het bezit van een taxichauffeurspas. Ze zorgen dat u optijd op uw bestemming bent zodat u comfortabel en zorgeloos mee kunt reizen.