Taxi Amsterdam IJsselstein

Taxi van Amsterdam naar IJstelstein voor maar € 80,00

Geen zin om de "BOB" te zijn!!?

Gezellig met uw vrienden opstap in IJsselstein en of in de stad van Utrecht en geen zin om de "BOB" te zijn!! Met YTC IJsselsteinse Taxi Centrale rijdt u stress vrij en zonder parkeer problemen naar het centrum van IJsselstein of naar hartje Utrecht. S' nachts met YTC IJsselsteinse Taxi Centrale veilig, goedkoop en comfortabel naar huis na een avondje uit in IJsselstein. YTC IJsselsteinse Taxi Centrale zorgt ervoor dat u en uw vrienden veilig op uw bestemming aankomen en dit voor de goedkoopste prijsgarantie in Amsterdam City. Met YTC IJsselsteinse Taxi Centrale reist u lekker comfortabel en ontspannen naar uw bestemming binnen of buiten IJsselstein. Onze Taxichauffeurs van YTC IJsselsteinse Taxi Centrale zijn gediplomeerde taxichauffeurs en zijn in het bezit van een Taxichauffeurspas. Wij staan bekend om onze goede service en kwaliteit. Ook staan we bekend om de klantvriendelijkheid van onze chauffeurs. Zijn staan gelijk voor u klaar.

Kinderren en Veiligheid.

Bij YTC IJsselsteinse Taxi Centrale vinden wij het heel belangrijk dat niet alleen u op een veilige manier vervoerd word, maar uw kinderen ook op een veilige manier worden vervoerd. Voor het vervoeren van kinderen beschikken wij daarom over kinderstoeltjes, stoelverhogers en maxicosies die u erbij kunt huren voor € 5.00.

Betaalwijze.

Bij YTC IJsselsteinse Taxi Centrale kunt u op verschillende manieren afrekenen u kunt contant betalen bij de taxichauffeur of u kunt gebruik maken van de mogelijkheid om te pinnen of om te betalen met Creditcard. Bij het gebruik maken van de pinpas of creditcard betaalt u extra kosten. Bij gebruik van de pinpas betaald u € 2.50 en de creditcard € 7.50.

Retourrit

U kunt bij YTC IJsselsteinse Taxi Centrale op een makkelijke manier reserveren voor een retourreis. Gaat u  naar een verjaardag en wilt u op een bepaalt tijdstip ook weer met de taxi naar huis. Dan hoeft u als het aan ons ligt geen 2 keer te bellen, maar kunt u gelijk een retour nemen. De taxi staat op het met u afgesproken tijdstip weer klaar om u veilig naar huis te brengen.

 

Bij een retour betaald u op de heen weg het gehele bedrag aan de chauffeur, op de terugweg word u weer netjes opgehaald.

Heeft u extra bagage bij u dan is dat geen probleem bij Taxi Amsterdam IJsselstein   want bij ons kunt u al vanaf 30.- een aanhanger. Bij ons huren zodat u al u bagage mee kunt nemen voor meer informatie kunt u ons altijd mailen of bellen.