Over ons YTC IJsselsteinse Taxi Centrale

YTC IJsselsteinse Taxi Centrale en TCMN Taxi Centrale Midden Nederland.

YTC IJsselsteinse Taxi Centrale is in 2007 gestart in IJsselstein en is overgenomen door TCMN Taxi Centrale Midden Nederland, in Regio Utrecht. Door de naamsbekendheid en de uitbreiding is YTC IJsselsteinse Taxi Centrale niet alleen in IJsselstein actief, maar in alle plaatsen van Regio Utrecht. 

U kunt via YTC IJsselsteinse Taxi Centrale goedkope taxiritten nemen van en naar IJsselstein, vanuit alle plaatsen in Regio Utrecht. Voor een vaste lage prijs.                                                              

Luchthaven Service van YTC IJsselsteinse Taxi Centrale verzorgt dagelijks taxiritten van / naar alle Luchthavens in Nederland en elders in Europa. Dit alles voor een lage vaste prijs, er zijn geen nacht tarieven. Zo kunt u met YTC IJsselsteinse Taxi Centrale vanuit IJsselstein naar Schiphol taxirijden voor maar €59,50. Onze taxichauffers zorgen dat u optijd word opgehaald en optijd op uw bestemming bent zo kunt u zorgeloos en comfortabel reizen. Reist u met kinderen? Geen probleem, wij zorgen dat ook uw kind veilig mee kan reizen. We hebben kinderzitjes, stoelverhogingen en maxi-cosi's in onze beschikking voor een lage prijs.

Wij zijn 24 uur 7 dagen per week te bereiken op 030-6880711 ga naar onze website voor meer informatie.