Taxi YTC IJsselsteinse Taxi Centrale

YTC IJsselsteinse Taxi Centrale is de goedkoopste taxi van Regio Utrecht.

Comfortabel en goedkoop naar een van de Luchthavens in Nederland en elders in Europa reizen!
YTC IJsselsteinse Taxi Centrale heeft een vertrouwde Hispeed taxi service. Veilig en goedkoop naar u gewenste Vlieghaven zonder parkeer problemen, tegen een vast tarief! Zo rijdt u vanaf IJsselstein comfortabel naar Schiphol voor €57.50. YTC IJsselsteinse Taxi Centrale dag en nacht Taxi Service YTC IJsselsteinse. Taxi Centrale kent geen dag of nacht tarieven en kent alleen vaste prijzen. U kunt rechtstreeks Online reserveren en zo weet u ook van te voren hoeveel de reis u gaat kosten.    
YTC IJsselsteinse Taxi Centrale is 24H-7dagen per/wk bereikbaar op 030-6880711.

De YTC IJsselsteinse Taxi Centrale hanteren vaste prijzen en geen dag of nacht tarieven.  Zo biedt YTC IJsselsteinse Taxi Centrale ritten aan vanaf IJsselstein naar Rotterdam Airport voor maar €88.50,- voor meer informatie bezoek onze website en bekijk alle mogelijkheden bij TCMN.

Stadstaxi YTC IJselsteinse Taxi Centrale.

Naast onze luchthavensvervoer service nemen wij de YTC IJsselsteinse Taxi Centrale stadsritten aan in en de omgeving van IJsselstein. YTC IJsselsteinse Taxi Centrale van A naar B in IJsselstein en in alle locaties in Regio Utrecht. Zo rijdt u vanuit IJsselstein naar Stad Utrecht voor €23,50. Via de website kunt u gemakkelijk uw ritprijs uitrekenen. Een offerte aanvragen of een reservering plaatsen. YTC IJsselsteinse Taxi Centrale zal dan zo snel mogelijk reageren en u een bevestiging sturen van uw rit. Met YTC IJsselsteinse Taxi Centrale reist u comfortabel en ontspannen naar uw bestemming.

Onze Service.

Onze taxichauffeurs hebben service hoog in het vaandel staan en zij zijn zeer ervaren, attent, behulpzaam en helpen u graag met het in en uitladen van uw bagage en met in en uitstappen indien nodig. De taxichauffeurs van YTC IJsselsteinse Taxi Centrale zorgen ervoor dat u ook comfortabel, veilig en optijd op uw bestemming aankomt.
Al onze taxichauffeurs zijn gediplomeerd en zijn in het bezit van een taxichauffeurspas.

Wij garanderen u de beste service, kwaliteit en klantvriendelijkheid van onze chauffeurs. Heeft u per direct een taxi nodig dan zorgen wij ervoor dat de taxi voor uw deur staat op de afgesproken tijd en plaats. De chauffeur zal per direct voor u klaar staan om uw bagage in en uit te laden. Ze zorgen dat u optijd op uw bestemming bent zodat u zich kunt ontspannen.

 

Betalwijze bij YTC IJsselsteinse Taxi Centrale.

Bij YTC IJsselsteinse Taxi Centrale kunt u op verschillende manieren betalen u kunt contant betalen, pinnen of betalen met Creditcard.

Wij brengen €2,50 extra in rekening bij het pinnen of betalingen met de creditcard wordt er €7,50 extra in rekening gebracht.

Retour inboeken.

Bij YTC IJsselsteinse Taxi Centrale is het ook mogelijk om een retour rit te boeken. Gaat u bijvoorbeeld  naar een verjaardag en wilt u op een bepaalde tijdstip ook weer met de taxi naar huis? Dat kan bij YTC IJsselsteinse Taxi Centrale. Dan hoeft u als het aan ons ligt geen 2 keer te bellen, maar kunt u gelijk inboeken voor een retourrit. De Taxichauffeur van YTC IJsselsteinse Taxi Centrale staat dan op de afgesproken tijdstip om u en uw gezelschap weer veilig, goedkoop en comfortabel na een leuk avondje uit naar huis te brengen.

U kunt 24 uur 7 dagen per week ons bereiken op 030-6880711 of reserveren via onze website

Werk wijzen ophalen schiphol

Wij houden uw vlucht in de gaten via het vluchtnummer, zodat wanneer er een wijziging plaats vind wij ervan op de hoogte zijn, en we dus eerder of wat later op het vliegveld kunnen zijn. een kwartier na landing word u gebeld, dan word er gevraagd of u naar boven wilt lopen naar de vertrekhallen. En ons dan wilt terug bellen om doortegeven welke vertrek hal u staat zodat de chauffeur daar heen kan rijden.

 

taxi-ytc-ijsselsteinse-taxi-centrale beschikt over over verschillende auto's een sedan, station, busje 6 personen busje 8 personen. Ook beschikt taxi-ytc-ijsselsteinse-taxi-centrale over maxi-cosi, kinderzitjes en stoelverhogers.

Plaatsen