Taxi IJsselstein Schiphol

YTC IJsselsteinse Taxi Centrale heeft een goede staat van dienst op het gebied van Luchthavensvervoer uit Regio Utrecht.

Hispeed Taxi service in Luchthavensvervoer!! YTC IJsselsteinse Taxi Centrale veilig en goedkoop. YTC IJsselsteinse Taxi Centrale brengen wij prive, kleine of grote groepen naar alle Luchthavens in Nederland en elders in Europa tegen vaste tarieven! De taxichauffeur van YTC IJsselsteinse Taxi Centrale brengt u op de afgesproken tijdstip rechtstreeks zonder parkeer problemen naar uw gewenste vlieghaven voor vaste prijzen. Bij YTC IJsselsteinse Taxi Centrale geen dag of nacht tarieven. Altijd vaste prijzen. Zo rijdt u comfortabel en stress vrij met YTC IJsselsteinse Taxi Centrale vanuit IJsselstein naar Schiphol voor een vaste prijs, voor maar € 59,50. Een vast bedrag wat geen dag en nacht tarief kent. YTC IJsselsteinse Taxi Centrale garandeerd u op de laagste prijs van Regio Utrecht.

Groepsvervoer YTC IJsselsteinse Taxi Centrale naar en van de luchthavens!

YTC IJsselsteinse Taxi Centrale biedt u de mogelijkheid tot allerlei soorten groepsvervoer en de YTC IJsselsteinse Taxi Centrale heeft een goede staat van dienst op het gebied van Groepsvervoer. Voordelig naar alle Luchthavens in Nederland en elders in Europa!! zonder parkeer problemen rechtstreeks en veilig naar uw vlieghaven. Zo rijd u met een busje van max 8 personen vanuit IJsselstein naar Schiphol voor maar €86,50. YTC IJsselsteinse Taxi Centrale is de goedkoopste taxi uit Regio Utrecht. U rijdt altijd voor een vaste prijs. YTC IJsselsteinse Taxi Centrale kent geen dag of nacht tarieven altijd vast.

YTC IJsselsteinse Taxi Centrale wagenpark.

YTC IJsselsteinse Taxi Centrale beschikken over 4 personen auto's, stationwagens en busjes voor 6 en 8 personen. Daarnaast hebben we ook  voor de veiligheid van de kleinere kinderen kinderzitjes, stoelverhogers en maxi cosines.

YTC IJsselsteinse Taxi Centrale nu te bestellen via onze website of telefonisch op 030-6880711. WIj zijn 24H-7dagen per/wk bereikbaar.

Met de Taxi vanuit IJsselstein naar Schiphol simpel en snel bij YTC IJsselsteinse Taxi Centrale is alles mogelijk.
Onze taxichauffeur zorgt er altijd voor zowel u als uw kinderen op een veilige verantwoorde manier naar Schiphol worden gebracht. Al onze taxichauffeurs zijn gediplomeerd en zijn in het bezit van een taxichauffeurspas.

WIj garanderen u de beste service en de klantvriendelijkheid van onze chauffeurs. Zij zullen per direct voor u klaar staan met het in en uitladen van uw bagage. Heeft u per diect een taxi nodig dan zorgen wij ervoor dat de chauffeur op de afgesproken tijdstip en plaats voor uw deur staat. 

Procedure ophalen Schiphol

Heeft u ook een retourrit gereserveerd bij YTC IJsselsteinse Taxi Centrale of wordt u opgehaald van Schiphol, dan wordt er 15 minuten na landingstijd telefonisch contact met u opgenomen door de centralist van YTC IJsselsteinse Taxi Centrale, in het telefoon gesprek zal aan u worden gevraagt of u zodra de koffers heeft contact op wilt nemen met de centralist van YTC IJsselsteinse Taxi Centrale. Zodat de centralist de klaar staande taxichauffeur op dat moment een seintje kan geven dat hij u kan komen halen op de afgesproken ophaalplaats van Taxi Schiphol.

Betaalwijze.

Bij YTC IJsselsteinse Taxi Centrale kunt u op verschillende manieren afrekenen u kunt contant betalen bij de taxichauffeur of u kunt gebruik maken van de mogelijkheid om te pinnen of om te betalen met Creditcard.

N.B. Bij betalingen met pin brengen wij € 1,- extra in rekening en bij betalingen met creditcard wordt er € 2,50 extra in rekening gebracht. YTC IJsselsteinse Taxi Centrale is de goedkoopste taxi uit Regio Utrecht!! YTC IJsselsteinse Taxi Centrale voor comfortabel Luchthavens Service, Met YTC IJsselsetinse Taxi Centrale dag en nacht Taxi Service.

 

Als uw niet in staat bent om zelf te rijden beschikken wij ook over tijdelijke prive chauffeurs die u voor een lange termijn overal kunt ophalen en brengen.