Taxi IJsselstein Eindhoven Airport

Luchthavensvervoer van YTC IJsselsteinse Taxi Centrale.

Taxi nodig van Ijsselstein naar Eindhoven airport? Vanaf 109.00

Steeds meer passagiers kiezen ervoor om vanuit IJsselstein naar Eindhoven Airport te reizen met de Luchthavens Service van YTC IJsselsteinse Taxi Centrale. YTC IJsselsteinse Taxi Centrale is de goedkoopste taxi uit Regio Utrecht!!, Zo reist u met YTC IJsselsteinse Taxi Centrale goedkoop en comfortabel vanuit IJsselstein naar Eindhoven Airport voor € 109.00 rechtstreeks naar uw bestemming voor vaste prijs dag en nacht. Taxi Service kent geen dag of nacht tarieven.

HIerbij een paar tarief voorbeelden:

Ritprijs: € 109.00

Ritprijs met stationwagen: € 119.00

Ritprijs 5 t/m 6 personen: € 119.00

Ritprijs 7 t/m 8 personen: € 129.00

Wij garanderen de laagste prijzen. U betaalt nooit teveel voor uw rit.

YTC IJsselsteinse Taxi Centrale.

De taxichauffeurs van Taxi Leerdam staan ruim op tijd op de afgesproken tijdstip en plaats om te zorgen dat u op tijd in Eindhoven Airport aankomt, zonder al te veel poespas en stress vrij naar uw bestemming. Tevens hebben onze taxichauffeurs van Leerdamse Taxi service hoog in het vaandel staan. Zo laden zij voor u de bagage in en uit, houden zij netjes de deur voor u open en zorgen ook voor een comfortabele rit naar de Luchthaven.

Wagenpark YTC IJsserlsteinse Taxi Centrale.

YTC IJsselsteinse Taxi Centrale beschikt over 4 personen auto's, stationwagens, busjes voor 6 en 8 personen. Tevens beschikt YTC IJsselsteinse Taxi Centrale ook over kinderstoeltjes, stoelverhogers en maxicosines, die u voor een kleine bijdage bij ons kunt huren.

De goedkoopste Luchthavensvervoer van Regio Utrecht!! is YTC IJsselsteinse Taxi Centrale. Onze Callcenter is 24H-7dagen per/wk bereikbaar op  030-6880711.

YTC IJsselsteinse Taxi Centrale Online / Onfoon Service.

Wilt u online een reservering of een prijsofferte aanvragen? Dat is mogelijk via onze website, u vult het formulier "taxi bestellen" in en wij streven er naar om zo snel mogelijk te reageren telefonisch ook mogelijk op 030-6880711. Onze Callcenter is 24H-7dagen per/wk telefonisch bereikbaar.

Wij de YTC IJsselsteinse Taxi Centrale hanteren vaste prijzen dag en nacht!! YTC IJsselsteinse Taxi Centrale kent geen dag of nacht tarieven, altijd vaste prijzen. Zo bied YTC IJsselsteinse Taxi Centrale haar ritten aan van IJsselstein naar Rotterdam Airport v.a € 98,50

Procedure Ophalen Luchthavens.

Heeft u een retour gereserveerd, wordt u opgehaald van Eindhoven Airport of een van de Luchthavens in Nederland en elders in Europa!!? dan wordt er 15 minuten na landingstijd telefonisch contact met u opgenomen door de centralist van YTC IJsselsteinse Taxi Centrale, in dat telefoon gesprek zal u worden gevraagt zodra u de koffers heeft contact op wilt nemen met de centralist van YTC IJsselsteinse Taxi Centrale, zodat de centralist de klaarstaande taxichauffeur op dat moment een seintje kan geven dat hij u kan komen halen bij de in de mail afgesproken ophaalplaats van Eindhoven Taxi Airport.

Betaalwijze YTC.

Bij YTC IJsselsteinse Taxi Centrale kunt u op verschillende manieren afrekenen, u kunt contant betalen, of gebruik maken van de mogelijkheid om te pinnen en of betalen met Creditcard kan ook.  Bij het gebruik maken van de pinpas komt er € 2.50 extra kosten bij en bij gebruik van de Creditcard € 7.50

Uitstekende taxiservice voor een voordelige prijs.

 

uw kunt niet alleen van ijsselstein naar eindhoven airport, maar ook naar schiphol, en naar rotterdam airport. Wat zijn de voordelen dat u met Taxi IJsselstein Eindhoven Airport reist u hoeft namelijk niet te wachten op bussen of treinen die vertragingen kunnen oplopen zodat u te laat arriveert op u bestemming bij Taxi IJsselstein Eindhoven Airport  wordt u precies opgehaald op  uw afgesproken tijd zodat u netjes op tijd bij uw bestemming arriveert.