Taxi IJsselstein Vianen

Geen zin om de "BOB" te zijn!!?

Gezellig met uw vrienden opstap in Vianen en geen zin om de "BOB" te zijn!! Met YTC IJsselsteinse Taxi Centrale reist u stress vrij en zonder parkeer problemen. S' nachts met YTC IJsselsteinse Taxi Centrale veilig, goedkoop en comfortabel naar huis, na een avondje uit in Vianen. YTC IJsselsteinse Taxi Centrale zorgt ervoor dat u en uw vrienden veilig in Vianen aankomen en dit voor de goedkoopste prijsgarantie in Regio Utrecht. YTC IJsselsteinse Taxi Centrale kent geen dag of nacht tarieven altijd vaste prijzen. Zo reist u vanuit IJsselstein "retour is mogelijk" naar Vianen voor maar € 22,50. YTC IJsselsteinse Taxi Centrale rijdt ook stadsritjes binnen Vianen, ongeacht hoe kort het ritje is. U kunt altijd bellen naar de callcenter van YTC IJsselsteinse Taxi Centrale op 030-6880711, YTC IJsselsteinse Taxi Centrale 24H-7dagen per/wk Taxi Service.

Onze Taxichauffeurs.

De Taxichauffeurs van YTC IJsselsteinse Taxi Centrale hebben service hoog in het vaandel staan. Zij zullen eventuele de bagage voor u in en uitladen en de deur voor u open houden. Met onze taxichauffeurs van YTC IJsselsteinse Taxi Centrale reist u lekker comfortabel en ontspannen naar uw bestemming binnen of buiten IJsselstein. Onze Taxichauffeurs zijn zeer ervaren chauffeurs, gediplomeerd en zijn in het bezit van een Taxichauffeurspas.

Kinderren en Veiligheid

Bij YTC IJsselsteinse Taxi Centrale vinden wij heel belangrijk dat niet alleen u op een veilige manier vervoerd word, maar ook uw kinderen op een veilige manier worden vervoerd. Voor het vervoeren van kinderen beschikken wij daarom ook over kinderstoeltjes, stoelverhogers en maxicosies. 

Betaalwijze.

Bij YTC IJsselsteinse Taxi Centrale kunt u op verschillende manieren afrekenen. Zo kunt u contant betalen of gebruik maken van de pinpas of creditcard. Bij gebruik van de pinpas komt er € 2.50 bij en bij de Creditcard € 7.50.

Retourrit.

U kunt bij YTC IJsselsteinse Taxi Centrale reserveren voor een retourreis. Gaat u naar een verjaardag en wilt u op een bepaalt tijdstip ook weer met de taxi naar huis, dan hoeft u als het aan ons ligt geen 2 keer te bellen, maar kunt u gelijk een retour nemen. De taxi staat op het met u afgesproken tijdstip weer klaar om u veilig naar huis te brengen.

Wij garanderen u dat onze chauffeurs op de afgesproken tijdstip en plaats aanwezig zullen zijn.

Bagage.

Heeft uw een taxi nodig en beschik je over veel bagage dan kun je bij ons ook een taxi bestellen met een bedekte aanhangwagen.


Betaal niet te veel bij Taxi IJsselstein Vianen  werken wij met vaste prijzen zodat u nooit te veel betaald. U kunt gemakkelijk via onze site de prijs bereken of vraag een van onze offertes aan via de site en als u nog twijfelt kunt u altijd ons mailen of bellen want onze centrale is 24/7 bereikbaar.