Taxi IJsselstein Benschop

Geen zin om de "BOB" te zijn!!? Dan zit u bij het goede adres.

Gezellig met uw vrienden opstap in Benschop en geen zin om de "BOB" te zijn! Met YTC IJsselsteinse Taxi Centrale reist u stressvrij en zonder parkeer problemen. S' nachts met YTC IJsselsteinse Taxi Centrale veilig, goedkoop en comfortabel naar huis, na een avondje uit in Benschop. YTC IJsselsteinse Taxi Centrale zorgt ervoor dat u en uw vrienden veilig in Benschop aankomen en dit voor de goedkoopste prijsgarantie in Regio Utrecht, YTC IJsselsteinse Taxi Centrale kent geen dag of nacht tarieven, altijd vaste prijzen. Zo reist u vanuit IJsselstein "retour is mogelijk" naar Benschop voor maar € 20.-. YTC IJsselsteinse Taxi Centrale rijd ook stadsritjes binnen Benschop, ongeacht hoe kort het ritje is. U kunt altijd bellen naar de callcenter van YTC IJsselsteinse Taxi Centrale op 030-6880711, YTC IJsselsteinse Taxi Centrale 24H-7dagen per/wk Taxi Service.

Onze Taxichauffeurs.

De Taxichauffeurs van YTC IJsselsteinse Taxi Centrale hebben service hoog in het vaandel staan. Zij zullen eventuele de bagage voor u in en uitladen en de deur voor u open houden. Met onze taxichauffeurs van YTC IJsselsteinse Taxi Centrale reist u lekker comfortabel en ontspannen naar uw bestemming binnen of buiten IJsselstein. Onze Taxichauffeurs zijn zeer ervaren chauffeurs, gediplomeerd en zijn in het bezit van een taxichauffeurspas.

Kinderren en Veiligheid.

Bij YTC IJsselsteinse Taxi Centrale vinden wij heel belangrijk dat niet alleen u op een veilige manier vervoerd word, maar ook uw kinderen op een veilige manier worden vervoerd. Voor het vervoeren van kinderen beschikken wij daarom ook over kinderstoeltjes, stoelverhogers en maxicosines. Die kunt u eventueel huren voor maar € 5.00.

Betaalwijze.

Bij YTC IJsselsteinse Taxi Centrale kunt u op verschillende manieren afrekenen. U kunt contant betalen bij de taxichauffeur of u kunt gebruik maken van de mogelijkheid om te pinnen of om te betalen met Creditcard. Bij gebruik van de pinpas komt er € 2.50 extra kosten en gebruik van de Creditcard € 7.50.

Retourrit.

U kunt bij YTC IJsselsteinse Taxi Centrale reserveren voor een retourreis. Gaat u  naar een verjaardag en wilt u op een bepaalt tijdstip ook weer met de taxi naar huis. Dan hoeft u als het aan ons ligt geen 2 keer te bellen, maar kunt u gelijk een retour nemen. De taxi staat op het met u afgesproken tijdstip weer klaar om u veilig naar huis te brengen.

Bruidsauto/limousine

uw kunt bij ons ook bruidsauto/limousine reserveren voor verschillende gelegenheden.

Heeft u extra bagage dan is dat geen probleem bij Taxi IJsselstein Benschop . Want v  beschikken wij over bedekte aanhangwagens zodat u bagage goed en droog wordt vervoerd. Deze aanhangwagens zijn al beschikbaar voor vanaf 30.- .  Heeft u nog vragen dan kunt u ons altijd mailen of bellen onze centrale is namelijk 24/7 bereikbaar.